Головна » 2013 » Сентябрь » 02

Шановні підприємці та меценати Зміївщини, люди доброї волі!

Влітку 2012 року ініціативною групою у складі О. М. Обченка, В. Г. Копитька, Ю. І. Кандиби та Ю. О. Бутенка (Ю. А. Коловрата) була розпочата робота по створенню громадської організації «Зміївське наукове краєзнавче товариство». Протягом року напрацьовувалися статут та внутрішні Положення Товариства, розширювалося коло членів організації. Наразі Товариство проходить реєстрацію з утворенням юридичної особи у реєстраційній службі Зміївського районного управління юстиції.

Громадська організація «Зміївське наукове краєзнавче товариство» (ЗНКТ) є неурядовим некомерційним неприбутковим суспільно-громадським просвітницьким науковим товариством, заснованим на добровільному членстві, що об’єднує українських науковців, на основі їх спільних професійних інтересів. Основною метою діяльності Товариства є всебічне наукове дослідження території історичної Зміївщини: вивчення життя та діяльності видатних уродженців нашого краю, сприяння проведенню археологічних, геологічних, географічних, зоологічних, ботанічних, гідрологічних, етнографічних, історичних, біографічних, метеорологічних та ін. досліджень регіону. 

Склад Товариства становлять вчені, учителі та краєзнавці, які досліджують історію та природу Зміївщини і проводять у цьому регіоні практику зі студентами харківських вишів.

Оскільки всі друковані видання планується розповсюджувати у шкільній та бібліотечній мережах безкоштовно, Вчена рада Зміївського наукового краєзнавчого товариства звертається до підприємців та меценатів району з проханням підтримати видавничу діяльність організації.

РАХУНОК ДЛЯ БЛАГОДІЙНИХ ВНЕСКІВ

Філіал ХОУ АТ "Ощадбанк"

ТВБВ 10020/0463

Р/рах 29094009463

ОКПО 09351600

МФО 351823

Рахунок 26202015127320

Отримувач: Бутенко Юрій Олександрович

Призначення платежу: "Розвиток Зміївського наукового краєзнавчого товариства"

Переглядів: 1341 | Дата: 2013-09-02