Головна » 2016 » Октябрь » 11

7 жовтня 2016 року в читальному залі Комунального закладу «Зміївська ЦБС» зібралися ветерани бібліотечної справи, члени творчого об’єднання талантів «Поетична світлиця», яка працює при Зміївській дитячій бібліотеці, щоб познайомитися з професійними та творчими досягненнями колеги, завідуючої відділенням мистецтв та літератури Зміївського наукового краєзнавчого товариства Петровської Галини Михайлівни. До уваги присутніх була підготовлена виставка-вернісаж «Мистецтво дивитись і бачити». Мистецька мандрівка «Чудовий світ краси і творчості» підготовлена працівниками Зміївської центральної та дитячої бібліотек.

Свою трудову діяльність Галина Михайлівна розпочала в 1970 року в Геніївській сільській бібліотеці на посаді бібліотекаря. В 1971 році була переведена у відділ обслуговування в Зміївську районну бібліотеку. З цього часу розпочалося цікаве, різностороннє, багате на добрі зустрічі та події життя: навчання в інституті, одруження, народження сина Романа та інше. До речі у трудовій книжці має лише єдиний запис. За свою сумлінну працю вона неодноразово нагород жувалася численними грамотами та медалями.

Тепла й дружня атмосфера панувала в залі. Добрі слова звучали від Краснокутської Ольги Василівни, провідного бібліотекаря Зміївської дитячої бібліотеки, Дьоміної Оксани Миколаївни, завідуючої відділом науково-освітньої роботи Зміївського краєзнавчого музею. Президент Зміївського наукового краєзнавчого товариства Ю. О. Коловрат-Бутенко виразив слова вдячності Галині Михайлівні за її різносторонню та енергійну діяльність і оголосив про присвоєння їй почесного звання «Почесний бакалавр Зміївського наукового краєзнавчого товариства» за багаторічні краєзнавчі дослідження і численні публікації про біографії земляків.

Чулимова Євгенія Петрівна та Марковська Людмила Анатоліївна, члени творчого об’єднання «Поетична світлиця» прочитали свої вірші присвячені Галині Михайлівні та заспівали авторські пісні. Також виступали Н.Г.Неудахіна , Н.Литвинова, Н.М.Комишанченко, Г.Я.Бойченко , М.М.Орлов, Т.С.Хоменко  та ін. Зворушливими були слова матері Галини Михайлівни Коробко Анастасії Федорівні, ветерана праці.

На закінчення всі переглянули відео презентацію та ознайомитися з виставкою ближче. Зробили фото на згадку.

Л.В.Хомік

 

Переглядів: 1367 | Дата: 2016-10-11